Tiamo Compacte Dutch Coffee Maker Brons

€179,95

Let op, lange levertijd! Het kan tot 30 werkdagen duren voordat wij uw bestelling kunnen leveren. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de nieuwste levering? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Out of stock

Tiamo Compacte Dutch Coffee Maker Brons

Het unieke bolvormige design van deze compacte Dutch Coffee Maker maakt het een opvallende verschijning in uw moderne keuken of woonkamer. Deze design Dutch Coffee maker is eenvoudig in te stellen en door het compacte ontwerp neemt hij niet teveel ruimte in. Dit toestel zet 600ml koffie em is dus zeer geschikt voor voor de thuisbarista met een oog voor uniek design.

Over Dutch Coffee

Dutch Coffee komt voort uit een fusie van 17e eeuwse Nederlandse handelsgeest en Aziatisch vernuft. Doordat de koffie ijskoud wordt gezet vervliegen de aroma’s niet uit de koffie en oxideert deze niet. Een super smaakvolle koffie die veel minder bitter en zuur is dan elke warm gezette koffie. Doordat elk druppeltje afzonderlijk door de koffie drupt kan deze maximale smaken onttrekken waardoor Dutch Coffee de meest smaakvolle en complexe koffies geeft. Voor meer informatie over Dutch Coffee kunt u terecht op www.dutch-coffee.nl.

Dutch Coffee en Cold Brew Coffee

Dutch Coffee en Cold Brew coffee worden wel eens door elkaar gebruikt, maar dit is niet correct. Cold Brew is een immersie methode waarin koffie wordt geweekt in water. Doordat het water steeds minder smaak op kan nemen als het verzadigd raakt is Cold Brew wat vlakker en minder complex van smaak, waar bij een Dutch Coffee elk druppeltje weer maximale capaciteit heeft om smaak op te nemen.

Reviews